Skapa ett användarkonto

Fyll i formuläret nedan och klicka på Skapa konto för att registrera dig och skapa ett användarkonto.

Användarnamnet används endast för inloggning. Det kan med fördel vara din e-postadress så är det lätt att komma ihåg det.

Fält marker­ade med * är obligatoriska.­

När du har registrerat dig får du ett e-postmeddelande med en länk där du måste bekräfta att det är ditt e-postkonto (ett bekräftelsemail).

Om du inte får något e-postmeddelande inom kort bör du först kontrollera att det inte har fastnat i ditt spam-filter. Hittar du inget e-postmeddelande där heller kan du kontakta oss på hjälper vi dig.

Klicka på länken villkoren nedan för att läsa om hur vi använder dina registrerade uppgifter.

Användarnamn
 
E-postadress
 
Förnamn
Eftenamn
 
Postnummer
 
 
 
villkoren  

Villkor

Ett e-förslag är en allmän och offentlig handling
När du skickar in ett e-förslag blir det en allmän och offentlig handling. Det betyder att den som begär att få ta del av ditt e-förslag också har rätt till det.

Behandling av personuppgifter
Personuppgifter (som t ex namn och adress) som du lämnar i och för e-förslaget kommer att behandlas av kommunen för nödvändig administration av e-förslaget och genom publicering av e-förslaget på kommunens webb-plats. Som utgångspunkt kommer också de personuppgifter om dig som finns i e-förslaget att publiceras på webb-platsen. Personuppgifterna kommer att behandlas av kommunen intill dess att e-förslaget har färdigbehandlats. Personuppgiftsansvarig enligt personuppgiftslagen (1998:204) för personuppgiftsbehandlingen är Kommunstyrelsen. Skulle du ha frågor om behandlingen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via mejl till karlstadskommun@karlstad.se eller via telefon 054-540 00 00.