SkatePark i Karlstad

Beskrivning

Hej! Det skulle vara väldigt troligt om det kunde byggas en ute skatepark här i Karlstad som det är gratis entré på. En Park som Action park i Göteborg hade varit roligt att ha här i Karlstad för just nu finns det ingen Skate park i Karlstad förutom I skatehallen som är väldigt liten och tråkig att köra i och den lilla half pipen som ligger på Södra Råtorp. Och dey hade varit bäst om den skulle bli byggd i betong men om det skulle bli väldigt dyrt så funkar det ju i trä men vilket skulle göra den mer känslig/lättare att ha sönder. Jag har även några idéer på några ställen som det skulle kunna byggas på...

Ex. Skutberget, södra Råtorp vid den stora gräsplätten som ligger vid den ny byggda bron och bredvid trä rampen, på Våxnäs bredvid konstgräsplanen, på grusplanen som jag aldrig har sätt användas, bakom Karlstads museum, I skogen bredvid friskis & svetis på Råtorp vid moutainbike banan/gamla dirt bike Banan, nånstans på norra KroppKärr bredvid nån av lekparkerna, bredvid Moutainbike/BMX banan på Norra KroppKärr, kanske vid KWAB fotbollsplanerna på Våxnäs, Henstad/Hultsberg, örsholmen eller kanske på i 2 bredvid polisstationen.

Jag skulle verkligen tro att folks skulle älska detta och parken skulle användas mycket. Varje gång jag är ute ser jag barn, tonåringar även vuxna ibland vara ute och åka Kickboard, Skateboard, longboard, BMX som är ute och hoppar och gör tricks. Men om det skulle finnas ett ställe där alla kunde åka i ordentligt gjorda ramper skulle göra befolkningen i Karlstad glada, speciellt jag själv som spenderar mycket tid på min kickboard men tyvärr knapp har någonstans att åka vid.

Jag och dom som älskar denna typ av fritidsaktiviteter skulle nog läsa om detta skulle kunna byggas här i Karlstad.

Skickar även med en bild på hur Action park i Göteborg ser ut som ett exempel på ett bra sätt som en park skulle kunna byggas. :)

MVH//Anton Åkerman

Bifogade filer

document 8219_2005.jpg Ladda ner

Direktlänk till e-förslaget

https://karlstad.dialogportalen.se/eforslag/341

Skriv under e-förslaget

Detta eFörslag går inte att skriva under längre eftersom slutdatumet har passerat.
Prenumerera

Vill du lägga till dig i e-förslagets e-postlista?

Kommentar från handläggare(1)

Visa
Ulrika Hagberg, 2018-01-08 17:17:48

Förslaget är inlämnat för vidare hantering.

Onlineunderskrifter

Nr. Namn Datum Kommentar
1 Anton Åkerman 2017-10-05
2 Pia Frodeson 2017-11-05
Information

Status

Inlämnad för vidare hantering

Förslagsställare

Anton Åkerman

Startdatum

2017-10-05

Slutdatum

2018-01-05

Målgrupp

Kultur- och fritidsnämnden

Signaturer

2 onlineunderskrifter